PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zombi Serverde Lazer Kurulumu

The.q0nz*
09-20-2008, 04:55 PM
İlk olarak Consolu Açın (é tuşuna basarak ) Consola bind v +setlaser yazın +setlazer deil +setlaser olarak bunu yapınca duvara gelin ve 3 sn v ye basılı tutun 1 tane lazer kurar Sonra tekrar Duvara gelin Ve Bidaha v Ye basın 2. Lazeri kurar. Bakın böle yapınca Bir elde maximum 2 tane lazer kurarsınız başka kuramazsınız. Bakın çoklu lazer kurmak içinde çok seri olmanız lazım ve 5-6 kere denemeniz lazım ama çok seriyseniz ilktede yapabilirsiniz. Consolu açarak +setlaser yazın ve flood yapın yani arka arkaya yazın bunun kolay yolu ileri ok tuşuna basınca bir önce yazdığın çıkar yani ileri ok tuşuna basın enterleyin 5-6 kere böle yapın hemen esc tuşuna basın ve consoladan çıkın lazerler otomatik olarak kurulur ve ya yana kayın lazerler yan yana kurulsun yada zıplayın ve çok azcık mause yardımıyla üst üste kurun.Bakın bunu yapmak 3-4 saniyelik iş yavaş olursanız lazerler üst üste kurulur ve tek bir lazer kurmuş gibi olursunuz.İnşallah yardım edebilmişimdir.

SomeOfCs#fatih
12-16-2008, 07:12 AM
bilmeyenler için guzel sagol

TehLiqe*
12-25-2008, 08:15 PM
PayLaşım için SaoL

Pa[TR]!cK
05-03-2009, 06:22 PM
Ama bn Zombili ma bulamadım fy_zombieworld buldum onda da kanlı fy_iceworld ' ün kanlı şekliydi :D

someofcs # MeRt
05-24-2009, 09:45 PM
bunu qenelde bilmeyen yoq